Locatie, locatie, locatie

Haastige spoed is zelden goed, maar soms is een urgente levering noodzakelijk. En ook voor niet urgente leveringen zetten we ons uiteraard volop in. Een van de key aspects binnen Branded Cupcakes is het leveren naar een brede range aan locaties. Doordat we eigenaar zijn van ons eigen vervoer, kunnen we orders met precisie inplannen en hopen we dat beetje extra voor onze klanten te kunnen betekenen.

Onlangs werden we gecontacteerd door één van de grootste vliegmaatschappijen in Nederland (de reactie van het personeel zorgde voor nog net geen vliegende creme topping door onze bakkerij..). Of we ongeveer 500 gepersonaliseerde cupcakes konden bezorgen op meer dan 30 verschillende locaties in Nederland, Belgie en Luxemburg! #challengeaccepted. Het resultaat? Alle partijen meer dan tevreden door een perfecte samenwerking en overheerlijke cupcakes, wat wil een mens nog meer? Geen locatie is ons te ver.

Op 1 november is tevens onze Franstalige website gelanceerd, om nog meer eventuele klanten te kunnen bereiken. Benieuwd naar onze cupcakes? Bezoek onze website en ‘découvrez pourquoi!’. #brandedcupcakes.nl #brandedcupcakes.be #seeyouthere!