Over ons

Wij kunnen last minute bestellingen opnemen met minder dan 48 uur kennisgeving.

Vanwege een continue bezetbaarheid, zijn we in staat op korte termijn uw bestelling te verzorgen. Heeft u met spoed nog een order nodig? U kunt bij ons terecht. Aarzel niet om een e-mail te sturen of even te bellen om samen de mogelijkheden door te spreken.

 

Wij leveren cupcakes overal in het land en Europa. Wij kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week leveren.

Of u nu in het uiterste noorden van Nederland cupcakes nodig heeft, in het zuiden of zelfs in België, Duitsland of overige Europese landen, wij kunnen dit voor u realiseren. We hebben onze eigen chauffeurs in dienst, die ervoor zorgen dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip persoonlijk bij u wordt afgeleverd.

 

Het kost slechts een paar minuten om bij ons te boeken. Wij reageren binnen 5 minuten op alle e-mails.

Zodra uw offerteaanvraag bij ons binnen komt, zitten onze Sales Managers klaar om direct aan de slag te gaan. Om onze klanten een perfecte dienstverlening te kunnen geven, vinden we snelle opvolging zeer belangrijk en zien we dit als een troef binnen onze organisatie.

 

We bakken al onze cupcakes de dag voor levering.

Om de kwaliteit van onze cupcakes te waarborgen en onze topping crème zo romig mogelijk te houden, worden alle bestelde cupcakes de dag voor levering gebakken in onze bakkerij. Hierna worden de dozen dicht geseald en standaard op een koele, droge plek bewaard. Op deze manier kunt u het langst genieten van cupcakes van top kwaliteit!

 

We zijn als nummer 1 beoordeeld op Trustpilot en hebben duizenden tevreden klanten. Bel ons en zie waarom!

Na het verzorgen van al vele succesvolle orders, mogen we met trots vertellen dat we een zeer goede rating hebben op Trustpilot. Er is natuurlijk maar een manier om erachter te komen waarop dit is gebaseerd en dat is door onze heerlijke cupcakes te bestellen en met u eigen ogen te zien en vooral te proeven!

 

Reviews